Стартира дигиталният маратон Jump #Markethon

Jump #Markethon
Темата, с която маратонците ще се състезават, е “Защо избрах хостинг в Jump?”.

На 17-ти март 2021 г. в България бе анонсиран дигиталният маркетинг маратон Jump #Markethon 2021, който ще стартира официално на 31-ви май и ще финализира на 18-ти октомври 2021 г. Организатор е хостинг компанията Jump.BG.

Състезанието ще бъде разделено на три етапа: подготвителен – от 17-ти март до 30-ти май, основен – между 31-ви май и 13-ти септевмри, и финален – 13.09-18.10.2021 г.

Основната цел на маратона е да покажат възможностите си най-добрите маркетинг специалисти, SEO гурута, инфлуенсъри и влогъри в българското интернет пространство.

Всеки може да участва с проект, включващ уеб страница с текстово и графично съдържание, видеосъдържание в платформа за видео споделяне или едновременно и с двете.

Класирането с уеб страници и съдържание ще зависи от органичните резултати в Google.bg. При класацията с видео съдържание ще се вземат предвид видео резултатите. А търсенето ще е по ключовата фраза “Защо избрах хостинг в Jump?” с двойни кавички.

Класацията „Социални мрежи“ ще се базира на харесвания, коментари и споделяния, чрез публичния API на Facebook. Журито е на доброволни начала, състоящо се от специалисти с респектиращо име в общността. Наградният фонд е над 24 000 лева.

Наградата за 1-во място в общата класация ще е в размер на 5 000 лева. По 1 000 лева ще получат участниците на 1-во място във всяка от трите класации – уеб страници и съдържание, видео и социални мрежи. С «iPad Pro 11» ще бъде награден участникът на 1-во място в класацията на журито.

Подготвени са и награди под формата на ваучер за Cloud услуги в Jump.BG на стойност 1 000 лева за маратонците, които ще се класират между 2-ро и 5-то място във всяка от класациите. Всеки участник с валидно участие ще получи промокод за безплатна услуга «Хостинг ONE» в Jump.BG за 1 година.

Всеки вторник по време на основния етап ще се отчитат седмичните резултати на участващите проекти, които ще са достъпни за регистрирани потребители, като участието им в състезанието не е задължително.

author

Press Notes

Leave a Reply

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на Вашия IP адрес.