Виртуален хостинг в Българиявиртуален хостинг

Когато се създава личен уеб сайт или сайт на дадена компания в Интернет, първата грижа е регистрацията на домейн и поръчката на хостинг услуга. По какво се различават тези две понятия? Домейнът е адресът на сайта, а хостингът е пространството, в което сайтът „живее“.

Защо е нужен хостинг?

Всеки сайт е изпълнен с текстове, снимки, видеоклипове, скриптове, бази данни. Сайтът може да се качи на домашен персонален компютър, но това е доста сложно и не гарантира неговата непрекъсната достъпност.

Поради тази причина е препоръчително да се наеме място за сайта на специално предназначени мощни сървъри. Сървърът ще подсигури достъпността на сайта 24 часа в денонощието, а също така ще го предпазва от атаки.

Платеният хостинг съдържа всичко необходимо за непрекъснато захранване и надеждна интернет връзка.

Виртуална хостинг услуга в България

Cloud VPS е препоръчваният виртуален сървър в България. Какво е виртуален сървър? Един сървър хоства множество сайтове, всеки от които има свое работно пространство със собствен IP адрес, където процесорът (CPU) и оперативната памет (RAM) се споделят между клиентите.

Данните на всеки са изолирани, така че използването на виртуален хостинг е абсолютно безопасно. Основното предимство е ниската цена.

Jump.bg предлага Delta Cloud VPS с избор от 11 тарифи от 10,80 лева на месец. На всеки от тях цената включва 40 Gbit/s свързаност, 24/7 мониторинг на инфраструктурата, тройно резервиран дистрибутиран NVMe SSD сторидж, DDoS защита, максимална скорост и пълна защита на данните, безплатна инсталация и конфигурация.

виртуален хостинг в България
Промокод за 25% отстъпка Press25

Сървърите на Delta Cloud VPS се намират в най-надеждните центрове за данни в България, Германия и Франция. Използват се мощни и бързи дискове за осигуряване на висока скорост. Сканирането на вируси и архивирането на данни се извършват ежедневно. Копията се записват на други дискове, което елиминира дори и най-малката възможност за тяхната загуба.

За клиентите е достъпна незабавна и професионална помощ от опитна техническа поддръжка. Ако потребител използва друг хостинг доставчик, специалистите от Jump.bg ще прехвърлят всички данни на своите сървъри абсолютно безплатно и с компенсация за оставащото предплатено време.Avatar

Press Notes

Прессъобщения в Мрежата

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на Вашия IP адрес.